Вести


 

ДНЕВНИ УНОС МЕДА ПО КОШНИЦИ

Драге колеге пчелари, 

пошто се и наша компанија Чувари природе бави пчеларством, добро нам је позната љубав већине пчелара према пчели. Знамо колико бринете током зиме за своје пчелице, а такође нам је познато ишчекивање из дана у дан кад ће медоносне биљке да замеде. У жељи да вам барем мало олакшамо пчеларски посао од данас свакодневно на нашем сајту можете пратити дневни унос хране или дневну потрошнју хране по кошници.

ПОДАЦИ ЋЕ БИТИ ИСТАКНУТИ НА СТРАНИЦИ ДНЕВНИ УНОС ПО КОШНИЦИ, КОЈИ СЕ НАЛАЗИ НА ДЕСНОЈ СТРАНИ ЕКРАНА.

44. сајам пчеларства на Ташмајдану

slika

44.међународни сајам пчеларства одржаће се на Ташмајдану од 03.10 до 07.10.2018. године у организацији друштва пчелара Београд..

СА КАРТИЦОМ ЗАДОВОЉСТВА ДО ДОДАТНИХ ПОГОДНОСТИ

Са картицом задовољства до додатних погодности!

Постаните корисник  картице задовољства и искористите погодности које Вам доноси! 

Картица задовољства је намењена свим члановима ДРУШТВА ПЧЕЛАРА БЕОГРАД.

Са њом можете сабирати куповине и тиме добијате додатне погодности. Систем је једноставан - при свакој куповини приликом плаћања приложите картицу на коју ћемо забележити куповину.

Od sada smo na novoj lokaciji

slika

Poštovani pčelari i ljubitelji meda

od 01,03,2017, smo izmestili prodavnicu pčelarske opreme i meda na novu lokaciju. Prodavnica se nalazi u ulici Kneginje Zorke br.52.

Nova prodavnica je udaljena od Društva pčelara Beograd oko 30 metrara. Gde se prodavnica nalazi u odnosu na Društvo pčelara Beograd možete pogledati na priloženoj mapi.

Radno vreme prodavnice je od 09h do 18h radnim danima, a subotom je od 09h do 13h.

Добитници наградне игре

slika

У склопу 42, сајма пчеларства одржана је наградна игра у организацији Чувара природе и познати су добитници:

1. награда 5 кг меда
Јакуповски Живан

2. награда 1кг меда
Саша Костовски, Нестор Филиповић, Марко Кокошеноски, Вишња Хорват, Драган Пузовић, Ђорђе Борели, Ареновић Ива, Симић Радомир, Салихагић Игор, Милисављевић Горан

Честитамо свим добитницима.
Награду можете подићи од 06.10. до 06.11.2016., сваког радног дана од 09 до 16 часова. у првој специјализованој продавници меда ул. Молерова бр.13.

О фалсификатима на РТС-у

slika

27.09.2016. године на другом програму ртс биће емитована емисија о фалсификованом меду у Србији. Између осталих у емисији говоре Слободан Чумић заменик председника Друштва пчелара Београд и пчелар Саша Петронијевић на чијем ће узорном пчелињаку бити снимљен део прилога за емисију.

Акција!

slika

У току је акција доделе субвенционисаних кошница и врцаљки. Моле се сви пчелари који су конкурисали за куповину кошница и врцаљки преко Чувара природе да што пре уплате новчани износ из уговора како им не би пропала субвенција. Подсећамо да је последњи дан за куповину 17.10.2016. године.