Школа пчеларства

У данашњем времену кад урбани начин живота на све нас оставља негативне последице, све више смо свесни потребе приближавања природи. Да би смањили стрес и здравије живели све више покушавамо да побегнемо у природу, налазимо разне начине не би ли се приближили давно заборављеном пријатељу. Бавимо се разним хобијима у природи као што су лов и риболов, разним спортовима, посећујемо природу као туристи. Било који од горе наведених начина помаже нам да на кратко помогнемо себи и да за себе искористимо благодети природе.Да ли сте се икада запитали да ли је и природи потребна помоћ?

Ако се икада одлучите да природи вратите барем део онога што је она вама подарила тврдимо вам да нема бољег начина да јој се одужите од пчеларства. Улазећи у свет пчеларства водићете бригу о нечему што је природи најпотребније погађате реч је о пчелама, дружићете се са природом, а природа ће вам даровати свој најлепши дар мед. Пчеларство може бити леп хоби који захтева много знања, али уколико живите у Београду или околини желимо да вас обавестимо да у оквиру Друштва пчелара Београд већ 5 година ради школа пчеларства.

Школа помаже развој пчеларства кроз едукацију нових чланова друштва. Кроз школу је прошло више од 600 полазника. Поред теоријског знања стећи ћете и практична искуства без којих је успешан рад са пчелама немогућ. Све што вас занима о школи пчеларства наћи ћете на www.www.drustvopcelarabgd.com или се обавестите путем телефона 011/ 344 01 21.